Hava Durumu

Bursaspor için gelin

Yeşil Beyazlı takımın yeniden mutluluğu yaşatacağı günlerin yakın olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Başkandı, yöneticiydi, hocaydı. Bizi sevmeyebilirsiniz. Ama ortada bir Bursaspor gerçeği var. Başarısı için herkes katkı koymalı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2013 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2013 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor için gelin

Barış YALIM

 

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gündemdeki soruları yanıtlayan Sağlam, yarın oynanacak Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, "Gruptan çıkma iddiamızı devam ettirebilme açısından bize yarayan sonucu çıkarmamız gerekiyor. Ligde de güzel bir konuma geldik. Zirveyle aramızda çok fazla puan farkı da kalmadı. Bursaspor'un ligin zirvesi için mücadele eden, son 4 senede olduğu gibi yine Türk futboluna renk katmasını istiyoruz. Bu takımın taraftarına mutluluğu yaşatacağı günler yakın" diye konuştu.


BİZİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ
Taraftara seslenen ve bunu her fırsattı dile getirdiklerini belirten genç teknik adam, "Bu zorlu mücadele içerisinde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bursaspor'u seviyorlarsa bu desteği bizden esirgemesinler. Burada şahıslar çok önemli değil. Başkandı, yöneticiydi, hocaydı. Bizi sevmeyebilirsiniz. Ama ortada Bursaspor gerçeği var. Başarı için herkes katkı koymak zorunda. Bu sezonu iyi bir yerde bitirmek için bu bütünlüğü ortada çıkarmamız gerekiyor" dedi.


BİR-İKİ GÜN SONRA
Transfer konusuna da değinen Ertuğrul Sağlam şunları söyledi: "Çalışmalarımız devam ediyor. Takviye yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda da yöneticiler bir iki gün içinde ciddi anlamda mesafe katedip takıma oyuncu katacaklar. Birkaç isim var. Zaten siz bizden önce isimleri alıyorsunuz. Bir şey söylemek gizlemek şansımız kalmıyor. Bu konuda da sizi tebrik ediyoruz" diye konuştu.

 

Hakkımı sonuna kadar arayacağım

Fenerbahçe maçında hakem Yunus Yıldırım'ın kendisini tribüne göndermesini değerlendiren Sağlam, "Raporu gördüm. Yaşanan olayla rapor birbirine örtüşmüyor. Bu konuda hakkımı arayacağım. Cezayı yedik. Ama sonuna kadar takipçisi olup verilen cezanın gereksiz olduğunu ortaya çıkaracağım. Bu konuda hukuksal mücadelemizi devam edeceğiz. Raporda el kol hareketi diyor. Ama diğer maçları da izledik. Hakemler çok farklı muamelede bulunuyor" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.