Hava Durumu

Bursaspor'la çalışmayı ikisi de istiyor

Yeşil Beyazlılar'da 26-27 Mayıs'ta yapılacak kongre sonrası seçilen başkanın görüşmesi beklenen Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay, Bursaspor'da çalışmak istediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'la çalışmayı ikisi de istiyor

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu 13. sırada tamamlayan Bursaspor'da gelecek sezon takımın başında kimin olacağı büyük merak konusu. Yeşil Beyazlıların 26-27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel kurulu sonrası seçilen başkanın görüşmesi beklenen isimlerden Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay, Bursa Hakimiyet'e konuştu. İlk olarak görüştüğümüz Samet Aybaba, Bursaspor'dan bir teklif almadığını ancak çalışmaya sıcak baktığını söyledi. Aybaba, "Ortada bir kongre var. Şu an ne söylesek boşuna. Bursa'da çalışmak çok keyifliydi. Bursa tam bir futbol kenti. Ayrılırken bazı sıkıntılar oldu ama bunların hepsi geçmişte kaldı. Bursaspor'un yeri bu olmamalı. Yeni bir yapılanmaya, oluşuma ihtiyaç var. Böyle bir ortam sağlanır ve ortak paydada buluşursak tabii ki çalışmak isterim" diye konuştu.

TARAFTAR EN İYİSİ

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da görev alan Rıza Çalımbay ise, "Öncelikle ben Trabzonspor ile bağımı daha dün kopardım. O yüzden henüz gelecek adına hiç kimse ile herhangi bir görüşme yapmadım. Prensip olarak da çalışırken başka takımlarla görüşmeye karşıyımdır. Ancak artık tamamen boşta kaldığım için önümüzdeki günlerde yeni takım için görüşmelerde bulunacağım. Şu ana kadar Bursaspor'dan kimseyle de görüşmedim. Tabii Bursa'dan kendilerini başkan adaylarının elçileri olarak tanıtarak bazı kişiler aradı ama net bir görüşme olmadı. Ancak ben Bursaspor'da çalışmaktan çok memnun olurum. Zaten Bursa'daki taraftarlara hayranım. Takımıyla bütünleşip inanılmaz destek veriyorlar. Bu konuda Türkiye'nin en iyisi konumundalar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.