Hava Durumu

Bursaspor Senegalli oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladı

Bursaspor bonservisi Newcastle'da bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. Saivet bugün takımla birlikte antrenmana katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Senegalli oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladı

SAMET AYBABA ÇOK İSTEDİ
Bursaspor uzun süredir peşinde olduğu Henri Saivet transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Senegalli futbolcunun dün Bursa'ya gelmesi bekleniyordu. Teknik direktör Samet Aybaba'nın 'Geldiği anda antrenmana çıkaracağım' dediği Henri Saivet'in yurtdışında bulunan menajerinin komisyon artırması nedeniyle transfer son anda çıkmaza girdi. Yapılan görüşmeler neticesinde taraflar anlaşma sağlayınca bonservisi Newcastle'da bulunan 27 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar kiralandı.

SİVASSPOR'DAN ÖĞRENCİSİ
Geçen sezon Sivasspor'da kiralık forma giyen ve teknik direktör Samet Aybaba'nın oluşturduğu takımda başarılı bir grafik çizen Henri Saivet'in transferinde deneyimli teknik adamın son anda araya girerek yaptığı konuşmanın önemli faktörü olduğu belirtildi. Tecrübeli orta saha oyuncusu bugün önce sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşmeyi imzalayacak. Saivet'in bu akşamki antrenmana çıkacağı açıklandı. Abdullahi Shehu'nun rahatsızlanması ve bir süre takımdan ayrı kalacak olmasının bu transfere öncelik tanınmasını sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.