Hava Durumu

Bursaspor taraftarı rekor kıracak!

Bursaspor'un Süper Lig'de 'ya tamam ya devam' diyeceği Göztepe maçının biletlerine Yeşil Beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Biletler birkaç saat içinde satıldı. 43 bin kişi kapasiteli statta tribün rekorunun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı rekor kıracak!

Bursaspor'un Süper Lig'deki kaderini belirleyecek Göztepe maçı için geri sayım sürerken, dev karşılaşmanın biletleri dün satışa çıktı. Ali Ay yönetiminin bilet fiyatlarını düşürmesi ve özellikle kale arkaları ile maraton tribün biletlerinin 5 ila 10 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunmasının ardından bu bölümler için satışa çıkan biletler birkaç saat içinde tükendi. Göztepe taraftarı da karşılaşma için satışa çıkarılan biletlerin tamamını satın aldı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda 19 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başlayacak maçta tribün rekorunun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

43 bin kişi kapasiteli statta bugüne kadar en yüksek seyirci rakamına geçen sezon Fenerbahçe ile oynanılan maçta ulaşılmış ve o karşılaşmayı 38 bin 108 taraftar izlemişti. Bu sezon da Galatasaray'ın 3-2 kazandığı maçta tribünde 30 bin 825 biletli seyirci yer almıştı. Yeşil Beyazlı taraftarlar Göztepe maçında boş koltuk bırakmama adına organize hareket ederek tüm biletlerin satın alınması konusunda görüş birliğine vardı. Bu arada Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 19 Mayıs Pazar günü yerel liglerde A Takım amatör maçlarını sporcuların da maça gitmesi adına 18 Mayıs Cumartesi gününe aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.