Hava Durumu

Bursaspor taraftarından tarihi protesto

Bursaspor taraftarı kulüp tarihinde görülmemiş bir protestoya imza attı. Akhisar maçı için Manisa'ya giden yaklaşık bin Yeşil Beyaz sevdalısı 15 dakika içinde yenen 4 golden sonra tribünü boşalttı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarından tarihi protesto

Bursaspor'un her deplasmanda yanında olan taraftarı Akhisar Belediyespor ile oynanan maç için yine yollara düştü. Yeşil Beyaz sevdalıları Manisa 19 Mayıs Stadı'nda kendilerine ayrılan tribünün tamamını doldurdu. Bin kişilik bir topluluk oluşturan Bursasporlu taraftarlar maç öncesinde takımlarını büyük bir coşkuyla desteklerken, yaptıkları tezahüratlarla oyuncuları motive etmeye çalıştı. Bursasporlu taraftarlar ayrıca kardeş kulüp Ankaragücü lehine de 'Şampiyon' diyerek tempo tuttu. Pablo Martin Batalla'nın 13'üncü dakikada attığı gol ise Bursasporlu taraftarların adeta coşkusunu ikiye katladı.

GÖRÜLMEMİŞ TEPKİ

Ancak Akhisar Belediyespor'un 15 dakika içinde 4 gol bulması Bursasporlu taraftarları çileden çıkardı. Taraftarların futbolculara yönelik, 'Şampiyon olmayın adam gibi oynayın', 'Formayı çıkarın öyle oynayın' tezahüratları ilerleyen dakikalarda Mutlu Topçu ve Ali Ay yönetimine döndü. Taraftarlar hep bir ağızdan 'Mutlu Topçu istifa', 'Yönetim istifa' ve 'Bizleri aleme rezil ettiniz'diyerek protestolarını artırdı. Yeşil Beyazlılar devre arasında da kulüp tarihinde ilk kez bir maçta 90 dakika bitmeden tribünü terk etti. Taraftarlar bu protestolarıyla bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.