Hava Durumu

Bursaspor taraftarından büyük ilgi! Son 1000 bilet

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda pazartesi günü oynanacak Konyaspor karşılaşması için satışa sunulan biletlerden sadece 1000 adet kaldı. Maç saatine kadar bu biletler tükenirse mücadele kapalı gişe oynanacak ve seyirci rekoru kırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarından büyük ilgi! Son 1000 bilet

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

Ligde geçtiğimiz hafta aldığı Kardemir Karabükspor galibiyetiyle biraz olsun nefes alan Bursaspor'da Yeşil Beyazlı taraftarlar Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak kritik Atiker Konyaspor mücadelesine büyük ilgi gösteriyor. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın taraftarının talebini karşılıksız bırakmayıp bilet fiyatlarını kale arkası tribünü için 5 TL, maraton tribünü için 10 TL belirlemesinin ardından satışa sunulan biletlerden sadece 1000 adet kaldı.

REKOR GELEBİLİR

Sezon başından bu yana toplam 25.000 kombine satan Bursaspor'da Atiker Konyaspor müsabakasına kadar kalan 1000 biletin de satılması ve bu karşılaşmayla birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 40.000 seyirci rakamına ulaşılarak seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere güncel rekor rakamı Bursaspor'un bu sezonun 15. haftasında oynadığı ve toplamda 38.108 biletli seyircinin tribünden takip ettiği Fenerbahçe karşılaşmasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.