Hava Durumu

Bursaspor'u en çok zorlayan 3 isim!

6 Ağustos'ta başlayacak lig öncesi hâlâ transfer tahtasını açamayan Bursaspor'u alacakları nedeniyle en fazla Bilal Kısa, Harun Tekin ve Mert Günok zorluyor. Paralarını peşin isteyen üç futbolcunun toplam alacağı rakam 4 milyon 863 bin 367 TL.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2019 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u en çok zorlayan 3 isim!

TEK SEFERDE İSTİYORLAR

Sezonun başlamasına sayılı günler kala Bursaspor'da transfer tahtasının açılamaması camiada endişe yaratırken, yönetimin üç futbolcuyla anlaşma sağlayamadığı ortaya çıktı. İlk günden bu yana alacağının tamamını peşin isteyen Harun Tekin'in ve Bilal Kısa'ya ek olarak eski kalecilerden Mert Günok'un da Yeşil Beyazlı kulüpte kalan alacağını tek seferde tahsil etmek istediklerini ve kesinlikle taksitli bir ödeme planına yanaşmayacaklarını söyledikleri bildirildi. Bu üç futbolcunun Yeşil Beyazlı kulüpten toplam 4 milyon 863 bin 367 TL alacağı bulunuyor.

YÖNETİM PARA ARIYOR

Bu üçlü içinde en fazla alacağı olan isim ise Bilal Kısa. Boluspor'la sözleşme imzalayan Bilal Kısa'ya Bursaspor'un tam 2 milyon 522 bin 965 bin TL borcu bulunuyor. Bilal Kısa'dan sonra parasını peşin isteyen Harun Tekin'e ödenmesi gereken toplam rakam ise 1 milyon 812 bin 192 TL. Başakşehir forması giyen Mert Günok'un da Bursaspor'dan toplam 528 bin 210 TL alacağı var. Oyuncular taksitli ödemeye yaklaşmadığı için Bursaspor yönetimi gerekli tutarı şu ana kadar bulamadığından transfer tahtası açılamıyor ve yeni sezon öncesi kadro güçlendirilemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.