Hava Durumu

Bursaspor'u şampiyon yapsın onun heykelini de dikerim!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ertuğrul Sağlam adına yaptırdıkları tesis açılışına gelmeyen Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’ya, “Başkana selam söyleyin. Buraya kendi gelecekti, işim çıktı dedi gelmedi. Başkan takımı şampiyon yapsın ben de onun heykelini buraya dikerim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2014 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2014 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u şampiyon yapsın onun heykelini de dikerim!
Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un şampiyonluk yaşadığı dönemden yöneticiler, mevcut yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yeşil Beyazlı takıma şampiyonluk yaşatan tek teknik adam olan Sağlam, yaptığı konuşmada çok mutlu olduğunu söyledi.

BÖYLE HEYECAN YAŞAMADIM

Sağlam, şunları söyledi: “Çok finaller oynadık. Şampiyonluk senesinde çok önemli amaçlar oynadık ama bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Benim için hayatımın en anlamlı günlerinden bir tanesi. Tekrar Bursa'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bursa'da ben 4 yıl çalıştım. Kimsenin ulaşamaz dediği başarıyı hep birlikte elde ettik. Bursa şehri ve Bursaspor benim için ayrı anlam ifade ediyor” dedi.

GELMESİNİ BEKLERDİM

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı konuşmada spora verdikleri öneme değinirken, Bursaspor'un şampiyonluğunda emeği olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a teşekkür etti. Bursaspor Kulübü adına İkinci Başkan Hasan Gülayan'ın açılışa geldiğini ancak Başkan Recep Bölükbaşı'nın işleri nedeniyle açılışa katılamadığını belirten Dündar, şampiyonlukta bulunan futbolcuların da açılışa gelmelerini beklediklerini söyleyerek serzenişte bulundu.

ŞAMPİYON YAPSIN HEYKELİNİ DİKEYİM

Dündar şunları söyledi: “Başkan bizden saha istiyor. Biz o sahayı yapacağız. Başkana selam söyleyin. Buraya kendi gelecekti, işim çıktı dedi gelmedi. Şampiyon kadroda olan futbolculardan hala şu an oynayanlar var. Buraya gelmelerini beklerdim. Ancak gelmediler. Bursaspor iyi yolda. Biz de destekliyoruz ve başarı bekliyoruz. Başkan takımı şampiyon yapsın ben de onun heykelini buraya dikerim.” Konuşmaların ardından kesilen kurdeleyle birlikte tesis hizmete girdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.