Hava Durumu

Bursaspor'un genç yıldızı Liverpool yolunda

Bursaspor'un genç file bekçisi Muhammed Şengezer'in transferi hakkında flaş gelişme yaşandı. Şengezer'in Liverpool'a transfer olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un genç yıldızı Liverpool yolunda

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba önceki gün "Muhammed Şengezer, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden birisi olacak. İngiltere'ye gideceğini düşünüyorum. Zaten takip ediliyor" demişti.Yaşanan gelişmelerin ardından Muhammed'i takip eden İngiliz devi belli oldu!

Resmi açıklama geldi...

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Muhammed Şengezer'in Menajeri Yiğit Oruç, şöyle konuştu:Muhammed Şengezer'e yurt içinden ve yurt dışından birçok takım talip oldu. Bursaspor'un yaşadığı zorlu süreci düşündüğüm de bugün itibariyle Muhammed'in transferiyle ilgili konuşmak doğru değil. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim; Muhammed için İngiltere, İspanya, İtalya ve Fransa'dan gelen teklifler var. Muhammed'in İngiliz ekibi Liverpool'un scoutları tarafından izlendiğini biliyorum. Muhammed hakkında Liverpool'un scout ekibi olumlu rapor verdi. Fakat şu anda bize gelen resmi teklif yok. Muhammed'in transferi ve geleceğiyle ilgili söz sezon sonunda Bursaspor'a aittir. Muhammed şu anda Bursaspor'daki başarısına konsantre" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.