Hava Durumu

Bursaspor'un yeni transferi Aytaç Kara hedefini açıkladı!

Bursaspor'un renklerine bağladığı 25 yaşındaki Aytaç Kara Bursa'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yeni transferi Aytaç Kara hedefini açıkladı!

I HABER Özgün DOĞAN I

Bursaspor'un 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı Aytaç Kara Bursa'ya geldi. Sağlık kontrolünden geçirilecek olan 25 yaşındaki oyuncu daha sonra Bursaspor Başkanı Ali Ay ile birlikte takımın yeni sezon hazılıklarını sürdürdüğü Afyon'a giderek takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

İLK HEDEFİM DEVAMLI FORMAYI GİYMEK

Aytaç Kara, yaptığüı ilk açıklamada Bursaspor'daki hedeflerini açıklayarak "Benim için çok önemli olan bir takıma geldim. Şuan çok heyecanlı ve mutluyum. Bursaspor istediği gibi bir sezon geçiremedi ama bu sezon sahada arkadaşlarımla birlikte sonuna kadar mücadele edip şampiyon takımı hak ettiği yerlere getireceğiz. Her zaman hedefi olan bir futbolcuyum. Bursaspor'da da bu hedeflerimi gerçekleştireceğime inanıyorum. İlk hedefim devamlı formayı giyip Bursaspor'a katkı sağlamak ve milli takım formasını tekrar sırtıma geçirmek istiyorum.

Yusuf Erdoğan'la alt yapı milli takımlarından beri beraberiz. Trabzon'daydı oraya gittim Bursa'da bende Bursa'ya geldim. Birbirimizi takip ediyoruz.İnşallah Yusuf'ta bende Bursaspor'a verebildiğimiz en iyi katkıyı verip şampiyon takımı ve büyük Bursaspor taraftarını mutlu etmek isteriz.

Stadın ilk açılış maçında buraya gelmiştik Trabzonspor'la birlikte. 2-0 öne geçtiğimiz maçta Bursaspor taraftarı sayesinde maçı 4-2 kazandı. Taraftarın neler yapabileceğini ve gücünü çok iyi gördüm. Bu taraftar bizim arkamızda olduğu sürece biz çok iyi şeyler başarabiliriz. İnşallah hep birlikte kenetlenip Bursaspor'u ait olduğu yerlere getirebiliriz.

Samet hocanın beni buraya istemesi gerçekten çok güzel bir şey ve bu benim isteğimi daha çok artırdı. Bir hocanın oyuncusuna güvenmesi çok önemli. Hem hocamızın hem de bana güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamak için bütün mücadelemi yapacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.