Hava Durumu

Bursasporlu futbolculardan Batalla'ya dikkat çeken çağrı!

Bir süredir Bursa'da bulunan Pablo Martin Batalla'yı soyunma odasına davet eden Bursasporlu futbolcular, sahaya bizimle çık ve soyunma odasına gel. Maçtan sonra da galibiyeti birlikte kutlayalım" dedi. Batalla bu teklife olumlu yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2019 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2019 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu futbolculardan Batalla'ya dikkat çeken çağrı!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

Bursaspor'un efsane ismi Pablo Martin Batalla tatilini geçirmek için geldiği Bursa'da ilk iş olarak eski takım arkadaşlarıyla buluşmuştu. Furkan Soyalp'in ev sahipliğindeki organizasyonda Pablo Martin Batalla'nın döneminde forma giyen oyuncular ve kulüpte görev yapan personel Arjantinli yıldızla hasret giderme fırsatını elde etmişti. Bursa'daki günlerinde gözlerden uzak kalmaya çalışan Pablo Martin Batalla ise kendisine gösterilen bu ilgi karşısında bir hayli mutlu kalmıştı.

GALİBİYETİ KUTLAYALIM

Futbola Bursaspor'da son noktayı koyan ve görkemli bir şekilde yeşil sahalara veda eden Arjantinli futbolcuya vefalarını gösterme niyetindeki Bursasporlu futbolcular ise Batalla'dan Akhisarspor ile yarın oynayacakları maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Yeşil Beyazlı kramponlar Batalla'ya, "Maç öncesi sen de bizimle sahaya çık ve soyunma odasına gel. Maçın bitiminde de galibiyeti yine sahada birlikte kutlayalım" dedi. Batalla'nın bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.