Hava Durumu

Büyükşehir'den Bursaspor'a 3 milyon liralık forma sponsorluğu

Bursaspor'un yeni sezon formalarında BUDO göğüs reklamı olacak. Anlaşmaya göre kulüp kasasına 3 milyon TL girecek. Başka sponsorun bulunması halinde maddi çekilme olmaksızın BUDO haklarından feragat edecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'den Bursaspor'a 3 milyon liralık forma sponsorluğu

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

SEVGİMİZİN BİR NİŞANESİ
Bursasporlu futbolcular bu sezon formalarında BUDO'nun göğüs reklamını taşıyacak. Uzun süren sponsor arayışında devreye giren Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeşil Beyazlı kulübe destek verdi. İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen protokolün imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katıldı. Alinur Aktaş yaptığı konuşmada, "Kamuoyuna deklare edeceğimiz konu, BUDO'nun bu sezon Bursasporumuzun forma göğüs sponsorluğunu üstlenmesi konusu... Bu önemli anlaşma için bir araya geldik. Bu sponsorluk bizim Bursaspor'a olan sevgimizin bir nişanesidir" dedi.

TOPLAM BEDEL 3 MİLYON TL
Alinur Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü; "Bursa'dan bu alana başka katılım olursa yerimizle ilgili feragat edeceğimizin altını çizmek istiyorum. Tabii bu feragat maddi olmayacak. Bursaspor'u yönetmeye talip olanlara da destek vermek katkı vermek boynumuzun borcu. Sizlerin huzurunda şunu söylemek istiyorum ki, yapılan bu reklam anlaşması 3 milyon TL bedelli bir anlaşmadır. Böyle zor bir zamanda böyle güzel bir projeye destek olmak bizim için onur ve şereftir. Yeni sezonun Bursasporumuz için başarılarla dolu olmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu maçta takımımızı yalnız bırakmak istemiyoruz ve orada yerimizi alacağız."

SIKINTI ÇEKMEK İSTEMİYORUZ
Bursaspor Başkanı Ali Ay da desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür etti. Ali Ay, "Çorap isim hakkı, şort isim hakkı ve kol isim hakkından sonra göğüs reklamını aldık. Burada her zaman olduğu gibi başkanımız Alinur Bey'e teşekkür ediyorum. Çünkü her zaman bizim yanımızdaydı, bugün de oldu. Burada bütün sanayicilerimize de örnek olduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve başarılı oluruz. Artık biz de sıkıntı çekmek istemiyoruz el- birliğiyle gereken neyse yapıyoruz. Daha da iyi olacağını ümit ediyorum. Kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.