Hava Durumu

Büyükşehir'e yan bakılmıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor, zorlu Çanakkale Belediyespor deplasmanından rakibine set vermeden döndü. Sultanlar, 3-0'lık galibiyetle puanını 32'ye yükselterek 5. sıradaki yerini korudu.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'e yan bakılmıyor

GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde 5. sırada bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 18. hafta mücadelesinde 6. sıradaki Çanakkale Belediyespor'a konuk oldu. CEV Challenge Cup çeyrek finalinde aldığı Logrono galibiyetinin moraliyle Anafartalar Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya etkili başlayan Yeşil Beyazlılar, Ivana, Joycinha ve Fatma Yıldırım'ın sayılarıyla ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Moladan sonra Dora Horvath, İpek ve Fatma ile skor üretmeye devam eden Bursa temsilcisi, ikinci teknik molasını 11-16 üstün geçtiği seti 19-25 kazanarak 1-0 öne geçti.

KOLTUĞUNU KORUDU

İkinci sete de 4-0'lık seriyle başlayan Büyükşehir'in Sultanları, birinci teknik molasını 2-8, ikinci teknik molasını 13-16 önde geçtiği sette blok ve serviste de başarılı bir performans sergileyerek 20-25'lik sonuçla 2-0 üstünlüğü sağladı. Üçüncü sette de rakibine nefes aldırmayan ve hücumda hataya zorlayan Yeşil Beyazlılar, teknik molaları üstünlükle kapattı, seti 15-25 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Zorlu Çanakkale deplasmanından 3 puanla dönüp, koltuğunu koruyan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk 5 için büyük avantaj elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.