Hava Durumu

Büyükşehir ezer geçer!

Sarıyer Belediyespor karşısında özellikle ilk sette müthiş bir geri dönüşe imza atan Bursa Büyükşehir Belediyespor, aldığı 3 puanla hem ilk 4 takibini sürdürdü hem de Avrupa sınavı öncesi moral depoladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir ezer geçer!

Vestel Venus Sultanlar Ligi 19. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı dün Sarıyer Belediyespor'u konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setine istediği gibi başlayamayan Yeşil Beyazlılar, ilk teknik molaya 3-8, ikinci teknik molaya 8-16 geride girdi. Fatma, Dora Horvath ve Joycinha'nın sayılarıyla 22-24 geriden gelmeyi başaran Büyükşehir'in Sultanları, seti 27-25 alarak 1-0 öne geçti.

AVRUPA ÖNCESİ MORAL

İkinci sete de 4-0'lık seriyle hızlı bir giriş yapan ev sahibi ekip, başarılı hücumların yanında Ivana ve Joycinha ile bloklarda da etkili olarak birinci teknik molada 8-2 üstünlüğü sağladı. Seti 25-14 gibi farklı bir skorla kazanan Yeşil Beyazlılar, durumu 2-0'a getirdi. Üçüncü seti de geriden gelip 25-19 üstünlükle tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, maçı 3-0 kazandı. Haftayı 3 puanla kapatan Sultanlar, CEV Challenge Cup çeyrek finalinde Logrono ile oynayacağı rövanş maçı öncesi moral depoladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.