Hava Durumu

Büyükşehir okul sporlarına muhteşem final

17 ilçede 220 bin öğrenciyi sporla buluşturduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Geleceğin emanetçisi çocuklarımızı spora teşvik etmek için yatırımlarımız sürecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir okul sporlarına muhteşem final
‘ÖZEL’ ÖDÜLLER VERİLDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ve 17 ilçede 220 bin öğrenciyi sporla buluşturan ‘Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri’ muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geleceğin emanetçisi olan çocukları spora teşvik etmek ve sağlıklı bireyler yetişmesine olanak sunmak için spor etkinliklerine büyük önem verdiklerini söyledi. Özel Eğitim Okulları arasında yapılan maçlarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının verdiği etkinlikte ayrıca 35 bin adet satranç takımı dağıtıldı. 

Etkinliklerin kapanış töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sına İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen hazır  bulundu.



TÜM İLÇELERE ULAŞTI

Nilüfer Spor Salonu’nda yapılan okul sporları etkinliği kapanış töreninde Bursa’nın spor kenti kimliğiyle de öne çıkmasını hedefleyen faaliyetlerin tüm ilçelere ulaştığını belirten Başkan Altepe, “Gençlerle cıvıl cıvıl spor ortamında buluştuğumuz fiziksel etkinlik ve spor şenlikleri, 17 ilçemizde toplam 220 bin çocuğumuzu sporla buluşturdu. Gençlerin ve çocukların en güzel şekilde eğitim almaları için her türlü fedakârlığı yapıyoruz. Geleceğimizin emanetçisi olan gençlerimizin spor disipliniyle yetişmeleri yapılan yatırımları daha da önemli kılıyor. Hedefimiz sağlıklı, vizyon sahibi, idealist bir nesil yetiştirmek” dedi. Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.