Hava Durumu

Büyükşehir zora soktu

Bursa temsilcisi Çanakkale Belediyespor’a yenilerek sezonu 5’inci sırada tamamlama şansını riske attı. Büyükşehir’in Sultanları bugün CEV Challenge Cup’a katılma hakkı kazanmak için sahneye çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir zora soktu
KÖTÜ BAŞLANGIÇ

İzmir’de yapılan TVF Kadınlar 1’inci Lig Klasman Etabı’nın ilk 4 maçında başarılı performans sergileyerek Balkan Kupası’na katılma hakkı kazanan Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor karşısında ilk yenilgisini aldı. Dün oynanan müsabakada rakibine 3-1’lik skorla boyun eğen Yeşil Beyazlılar, daha önce şampiyonluk yaşadığı CEV Challenge Cup’a tekrar katılma hakkı elde etme şansını son maça bıraktı. İlk iki sete rakibi karşısında kötü başlayan Büyükşehir Belediyespor bu bölümleri 25-22 ve 25-19’luk skorlarla kaybederek 2-0 geriye düştü. 

UMUTLANDILAR

Üçüncü sette daha organize ataklar geliştiren ve agresif bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediyespor 25-12 ile farklı bir üstünlük sergilese de 4’üncü sette rakibine karşı etkisiz kalınca seti 25-15 maçı ise 3-1’lik skorla kaybetti. Büyükşehir Belediyespor, bir diğer Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor ile bugün oynayacağı maçta CEV Challenge Cup biletini almak için sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar bu maçta en az 1 puan elde etmesi durumunda Türkiye’yi üst üste üçüncü kez CEV Challenge Cup’ta temsil etme hakkı kazanmış olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.