Hava Durumu

Çağla Şıkel göbek atarak aşk diledi

Güzel sunucu ve manken Çağla Şıkel, 40'ıncı yaş gününü dostları ve ailesiyle kutladı. Yeni yaşını bir gece kulübünde kutlayan Şıkel'ın partisine ünlü isimler akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağla Şıkel göbek atarak aşk diledi

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, 40'ıncı yaşını 40 arkadaşının organize ettiği bir partiyle kutladı. Maslak'taki bir gece kulübünde düzenlenen partiye ünlüler akın etti.

YENİ YAŞINDA AŞK DİLEDİ

İki kişinin taşıdığı pastasını Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu'nun şarkıları eşliğinde kesen Çağla Şıkel "Yeni yaşımdan sağlık, mutluluk ve aşk diliyorum." dedi. Şıkel, yakın dostlarıyla gece boyunca dans ederek eğlendi.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Bir ara hediye paketleri arasında kaybolan Çağla Şıkel, partinin sonuna doğru "Çok acelem var, gitmem gerekiyor." diyerek hızla çıkıp aracına bindi. Şıkel'in doğum günü partisine Ivana Sert, Alişan- Buse Varol, Bengü- Selim Selimoğlu ve Uğurkan Erez gibi isimler katıldı.

"40'INCI YAŞIM NE GÜZEL GELDİN"

Doğum gününde çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Çağla Şıkel altına şu notu düştü:"Düşündüm durdum o geceyi acaba hangi kareyle ifade edebilirim diye, mutluluğumu hangi resmin ifade edebilir acaba diye ama bulamadım. Sevilmek sevildiğini hissetmek gibisi yok. O gece benimle birlikte olan aileme ve tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız her şey sizinle çok ama çok güzeldi. Ve Ergün Yıldız siz harikasınız size ayrıca teşekkür etmek istiyorum bize mükemmel bir gece yaşattınız. 40'ıncı yaşım ne güzel geldin hoşgeldin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.