Hava Durumu

Çakmakla oynarken evi yaktı

Aydın’da bir çocuğun çakmakla oynarken çıkardığı yangın sonucu dumandan etkilenen 3 kişi tedavi altına alınırken, ev kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2012 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2012 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çakmakla oynarken evi yaktı

Edinilen bilgiye göre, saat 09.00 sıralarında Mimarsinan Mahallesi Ezgi Sitesi’nde oturan Neşe-Yaşar Aydın çiftinin 4 yaşındaki çocuklarının çakmakla oynadığı sırada bir anda battaniye tutuştu. İlk etapta fark edilmeyen yangın kısa sürede tüm evi sardı. Yanık kokusu ve çıkan dumanları fark eden Neşe Aydın, yangını söndürmek istedi ancak başarılı olamadı. Komşular tarafından 4 yaşındaki çocuk kurtarılırken, yangın itfaiye ekiplerince 16 daireli apartmanın diğer katlarına sıçramadan söndürüldü. Ancak Aydın çiftinin evleri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında apartman tahliye edilirken, yangını söndürmek isteyen anne Neşe Aydın ile komşuları Kamuran Cirit hanımı Yüksel Cirit dumandan etkilendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Neşe Aydın ile Kamuran ve Yüksel Cirit’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.