Hava Durumu

Canınız sağ olsun

TBL play-off final grubunda dün Eskişehir Basket ile final niteliğinde bir maça çıkan Bursaspor, rakibine 16 sayı farkla yenilerek son maçlar öncesi üst lig şansını tüketti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canınız sağ olsun

Türkİye Basketbol 1. Ligi Dörtlü Final 5. haftasında Bursaspor Durmazlar, Nesine.com Eskişehir Basket'e konuk oldu. Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Karlo Vragoviç ve Burak Erol'un üçlükleriyle etkili başlayan Yeşil Beyazlılar, Dejan Borovnjak'ın sayılarıyla 5. dakikayı 7-15 önde geçti. Bu dakikadan sonra Duncan ve Marshall'ın basketleriyle etkili olan ev sahibi ekip, ilk çeyreği 23-20 üstünlükle kapattı. İkinci çeyreğin başında Eskişehirli taraftarlar sahaya yabancı madde atmayı sürdürünce hakemler soyunma odasına giderek olayların yatışmasını bekledi.

GERİ DÖNEMEDİ

Maç kaldığı yerden devam ederken, bu periyotta hücumda istediklerini yapamayan Potanın Timsahları farkın açılmasını önleyemedi ve soyunma odasına 49-36 geride girdi. Üçüncü çeyreğe de Karlo Vragoviç'in üç sayılık basketiyle başlayan Bursa temsilcisi, 22. dakikada Borovnjak'ın sayısıyla farkı 10'a indirdi: 51-41. Ancak Josua Duncan'a bir türlü çözüm üretemeyen Timsah, dördüncü periyoda de 71-53 yenik başladı. Son çeyrekte Erdem İlter, Şahin Ekmen ve Borovnjak'ın sayılarıyla bitime 6.24 kala durumu 71-60'a getiren Bursaspor, geri dönüşün sonunu getiremeyince maçı 82-66 kaybederek umutlarını tüketti.(Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.