Hava Durumu

Cansız mankeni ceset sandı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, sürücü kursunun üçüncü katında sedye üzerinde ceset gördüğünü iddia eden kadının ihbarı üzerine harekete geçen polis, kursun kapısını açtırdığında sedyenin üzerinde ilk yardım dersleri için kullanılan cansız mankenle karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cansız mankeni ceset sandı

Polisleri önce alarma geçiren ardından da güldüren olay, dün gece saat 21.00 sıralarında Orhangazi ilçe merkezinde meydana geldi. '155 Polis İmdat' hattını arayan bir kadın, pencereden baktığında evlerinin karşısındaki sürücü kursunun üçüncü katında sedye üzerinde hareketsiz bir şekilde birinin yattığını, bunun bir ceset olduğunu düşündüğünü söyledi.

Harekete geçen polisler sürücü kursuna geldi. Kapalı olan sürücü kursunun sahibi Hasan Budak, polisin çağrısı üzerine çağrıldı. Kapıyı açıp üçüncü kata çıkan polisler, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Sürücü kursunda ilk yardım derslerinde kullanılan, üzerine kıyafet giydirilen cansız mankenin sedyede bırakılmasının ihbarı yapan kişi tarafından ceset olarak algılandığı ortaya çıktı.

Ceset ihbarının cansız manken çıkması üzerine polis ekipleri durumu merkeze bildirdikten sonra gülümseyerek olay yerinden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.