Hava Durumu

Çeltikspor'da altyapı atağı

6 - 15 yaş arası gençlere yönelen Çeltikspor, kendi tesislerinde hayata geçirdiği futbol okulu ile bundan böyle her yıl 150 çocuğa futbol eğitimi verecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çeltikspor'da altyapı atağı

"ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Bursa'nın değerli amatör takımlarından olan Çeltikspor'dan beklenen altyapı hamlesi geldi. Mavi Beyazlılar kendi tesislerinde hayata geçirdiği çim sahalı futbol okulu ile bundan böyle 6-15 yaş arasında yaklaşık 150 çocuğa eğitim verecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çeltikspor Başkanı Cemal Kaymak, hedeflerinin altyapıdan yetenekli gençler yetiştirerek hem kendi kulüplerine hem de Türk futboluna oyuncu kazandırmak olduğunu söylerken bu futbol okulunun çok yararlı olacağını da sözlerine ekledi.

SADECE SPOR DEĞİL

Altyapıda yaptığı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren Çeltikspor futbol okulu koordinatörü İsa Koca ise yetenekli çocukların futbol ile tanışmasının çocuklar için yeni bir vizyon oluşturacağına dikkat çekti. Kulübün altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Hüseyin Sarı ise futbol okulunun sadece yaz aylarında değil kışın da devam edeceğini, çocukların futbol dışında sosyal etkinliklerden faydalanabileceğini ayrıca okul hayatlarının aksatılmaması için bir etüt programı hazırladıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.