Hava Durumu

Cem Sultan dolu dizgin

Okullararası genç erkekler futsal maçında Mavi Beyazlılar, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi'ni başından sonuna kadar üstün oynadığı karşılaşmada 5-3 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Sultan dolu dizgin

HABER I Özgün DOĞAN I

NEFESLERİ KESTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün okullararası spor müsabakaları kapsamında başlattığı Genç Erkekler Futsal turnuvası dün oynanan maçlarla başladı. Cem Sultan Anadolu İmam hatip Lisesi başından sonuna kadar üstün oynadığı maçta Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi'ni 5-3 mağlup etti. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Cem Sultan Lisesi maçın başında Ekrem'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran Mavi Beyazlılar İsmet'in golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son bölümlerinde toparlanan Ahmet Vefik Paşa, Enes'in kaydettiği golle farkı 1'e indirdi ve oyuncular devre arasına bu skorla girdi.

ÜSTÜN OYNADI

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. İkinci yarının henüz başında sol taraftan atak geliştiren Turuncu Siyalılar, Kenan'ın golüyle eşitliği yakalamayı başardı. Golün hemen ardından Kenan ceza alanı içinde topa elle müdahale edince Cem Sultan'da penaltıyı kaptan Ali ile gole çevirdi ve tekrar öne geçti: 3-2. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Mavi Beyazlılar'da tekrar sahneye çıkan İsmet kendinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-2. Golden sonra mücadeleden düşmeyen Turuncu Siyahlılar İsmet'in golüne Mehmet'le karşılık verdi ve farkı 1'e indirdi. Maçın skorunu belirleyen gol son dakikalarda Enez Kaan kaydetti ve Cem Sultan Anadolu Lisesi maçı 5-3 kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.