Hava Durumu

Cemil İpekçi yeni koleksiyonunu Bursa'da tanıttı

Ünlü modacı Cemil İpekçi, yeni koleksiyonunu Bursa'da, Koza Lions Kulübü'nün etkinliğinde tanıttı. Defile sonrası düşüncelerini açıklayan İpekçi, Bursa'ya notunun 1000 üzerinden 1000 olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 05:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 05:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cemil İpekçi yeni koleksiyonunu Bursa'da tanıttı
Özge TEZCAN'ın haberi

Cemil İpekçi'nin Karma isimli koleksiyonundan 64 parça modelin sergilendiği ve Podyum Davet'te düzenlenen geceye Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Asil Çağıl'ın koreografisini yaptığı defilede Şenay Akay, Ebru Ürün, Tuğçe Sarıkaya, Günay Musayeva, Zeliha Çal, Yağmuz Ayaz, Burcu Okutulmuş, Gözde Coşkun, Yağmur Ayaz gibi ünlü modeller podyuma çıktı. Defile sonunda gazetemize konuşan ünlü modacı, Bursa'nın her konuda kendini aştığını vurgulayıp şehri öve öve bitiremedi.

\"\"

‘Şık insanlar gördüm’

1970'li yıllarda haftanın 3 günü Bursa'da yaşadığını da hatırlatan Cemil İpekçi, o yıllarda Bursa'nın kabuğuna çekilmesine anlam veremediğini ifade etti. İpekçi, "Yeni Bursa'da şık beyler ve hanımlar gördüm. Bursa hak ettiği yaşama kavuşmuş görünüyor. İzmir'de düzenlenen moda haftaları ve festivalleri kesinlikle Bursa'da olmalı. Dünya, kumaşın nereden geldiğini mutlaka öğrenmeli" dedi.

\"\"

'Mudanya'da boş durmayacağım'


Mudanya'ya yerleşme kararı aldığını ve yaz aylarında Bodrum yerine Bursa'da yaşamak istediğini söyleyen İpekçi, Mudanya'ya yerleştiği andan itibaren evde oturup inzivaya çekilmeyeceğini belirtti. İpekçi, belediyenin kapısını aşındırıp Bursa'da modaya dair birçok projeyi hayata geçireceğinin müjdesini de verdi.

\"\"
Özge TEZCAN - Cemil İPEKÇİ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.