Hava Durumu

Cevap ver Jorquera

Bursaspor Batalla'nın boşluğunu Şilili futbolcuyla doldurmak istiyor .Sözleşmesi sona eren Cristobal Jorquera'ya yıllık 400 bin Euro teklif eden Yeşil Beyazlılar olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cevap ver Jorquera

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

Yıllık 800 bin Euro garanti ücrete oynayan Şilili kramponun durumuna göre ibre başka bir ofansif orta saha oyuncusuna dönecek.

SÖZLEŞMESİ DONDURULMUŞTU
Pablo Martin Batalla'nın sözleşmesinin sona ermesi, o bölge için aday Furkan Soyalp'in de 8 numara pozisyonunda performansını üst noktaya taşıması üzerine Bursaspor, Cristobal Jorquera'ya yeniden kapıyı açtı. Devre arasında geçirdiği fıtık ameliyatı sonrası tedavisini ülkesinde yaptıran ve ligin ikinci yarısında sözleşmesi dondurulan Şilili futbolcunun Yeşil Beyazlılar'la mukavelesi 31 Mayıs'ta sona erdi. Ülkesine dönen Jorquera'nın ismi kulüpte yeniden gündeme gelirken, Şilili futbolcunun ülkesine gitmeden önce yapılan teklif bir kez daha dillendirildi.

TEKLİF YAPILDI AMA CEVAP GELMEDİ
Buna göre, Bursaspor'dan yıllık 800 bin Euro kazanan Jorquera'ya Bursaspor, geçtiğimiz aylarda yaptığı '400 bin Euro garanti ücreti kabul et, gel oyna' teklifini yineledi. Bu teklife daha önce yanıt vermeyen Jorquera'nın yeniden sesini çıkarmadığı ifade edildi. 10 numara pozisyonu için düşünülen 29 yaşındaki krampon Bursaspor'da geride kalan 3 sezonda 77 maça çıkarken, 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı. Jorquera'nın geçen sezon da adı anılan Amerikan MLS takımlarından Salt Lake City'le transferi için yeniden görüştüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.