Hava Durumu

CHP'li Özdemir: "Bursa, İzmir olacak"

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, AS TV ekranlarından önemli açıklamalar yaptı. CHP'nin 2019 seçimlerine hazır olduğunu söyleyen Özdemir, "Hem merkezde hem yerelde CHP iktidara talip" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'li Özdemir: "Bursa, İzmir olacak"

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, "Bursa'daki en az 9 belediye CHP'li olacak, bu yolda ilerliyoruz" dedi. AS TV ekranlarında yayınlanan Sevda Kurul'un hazırlayıp sunduğu Satırbaşı programına konuk olan Özdemir, gündemi değerlendirdi.

Yaklaşan kongre süreci ve delege seçimlerini yorumlayan Şadi Özdemir, tepeden tırnağa yenilenmiş kadrolarla yola devam edeceklerinin altını çizdi.

Özdemir, "Artık Türkiye'de ve Bursa'da iktidar olmak istiyoruz. Çalışkan ve iktidarı hedefleyen bir parti olarak, Bursa'daki seçimlerde en az 9 CHP'li belediye olacak diye bir vaadimiz var. Parti tabanımız da bu yolda ilerliyor" dedi. Bursa'ya genel merkezde büyük önem verildiğini belirten Özdemir, "Bursa İzmir olacak. Tek fark Bursa'yı AK Parti, İzmir'i CHP yönetiyor. Bursa çok uzun zamandır kötü yönetiliyor. Bir kaos içerisinde. Bursa'nın çağdaş kent bilinci olan bir anlayışın yönetimine geçmesi gerekiyor. Bu 2019 yılında geçecek diye düşünüyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.