Hava Durumu

CHP’nin ilk beşi AS TV’de konuştu

Geçtiğimiz gün yapılan önseçimde üyelerin oylarıyla ilk beşe giren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa milletvekili adayları, AS TV Ana Haber Bülteni’ne konuk oldu. CHP adayları, önseçim kararının oyları yükselteceğini ve üyelerin kendilerine verdiği sorumluluğun farkında oldukları mesajını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 06:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 06:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP’nin ilk beşi  AS TV’de konuştu
CHP’de gerçekleşen önseçimde ilk 5’te yer alan Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, AS TV Ana Haber Bülteni’nde Erdal Çatalkaya’nın konuğu oldu. Türkiye’nin pek çok sorunla boğuştuğunu dile getiren Lale Karabıyık, “En temel sorun yoksulluk ve işsizlik. CHP’nin çözüm odaklı projeleri var. Biz bu çözümleri de sorunları da sahada aktarıyoruz” dedi. Siyasi partilerin mevcut durumları değerlendirildiğinde tablonun tersine döneceğini aktaran Ceyhun İrgil, “Gittiğimiz her yerde üyeler aynı saygıyla bizi dinledi. Şimdi bize daha çok sorumluluk verdiler. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı. 

HEDEF İKTİDAR

Halktan emekten yana olan CHP’nin iktidar olması gerektiğini belirten Orhan Sarıbal, özellikle köy ve ilçelerde oy potansiyelinin artmasını beklediğini kaydetti. İç güvenlik paketine yönelik eleştirilerde bulunan Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise, Türkiye’de adalet sisteminin çöktüğünü ülkede huzur kalmadığını söyledi.  Tek hedeflerinin iktidara gelmek olduğunu bildiren Erkan Aydın, başarısız olmaları halinde bir dahaki seçimlerde yapılması muhtemel önseçimi riske atmış olacaklarını ifade etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.