Hava Durumu

CHP pilot bölge olarak Bursa'yı seçti

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, parti örgütlerine "telekonferans" sistemi kuracaklarını belirterek, "Pilot bölge olarak Bursa'da başlattığımız sistemi 81 ilin tamamında yaygınlaştıracağız. Genel Başkanımız ve parti yöneticileri örgütle birebir tüm konuları görüşecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP pilot bölge olarak Bursa'yı seçti

Tekin, parti genel merkezindeki İletişim ve Koordinasyon Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, sistemin tanıtımını yaptı.

Sistemin ilk olarak Bursa'ya kurulduğunu anlatan ve İl Başkanı Metin Çelik'e bağlanan Tekin, şöyle konuştu:

"Türkiye çok hareketli bir ülke. Her an illerde sorunlar yaşanabiliyor. Bu tür durumlarda oradaki örgüt yöneticilerinden anında görüntülü olarak bilgi alabileceğiz. Biraz da sıcağı sıcağına ajans görevi yapmış olacağız. Ayrıca sistemi MYK salonuna kuracağız, Genel Başkanımız ve yöneticilerimiz ihtiyaç duyduğunda telekonferans sistemiyle görüşme yapabilecek. Bu iki şeyi sağlayacak: Birincisi il yöneticileri 'her an aranabiliriz' diyebilecek. İkincisi 81 ilin sorunlarını yakinen takip edip, parlamentoya taşıma imkanı sağlayacak. Genel Başkanımızın masasında da bu sistem olacak, Genel Başkanımız ilin koduna göre arayacağı il başkanıyla birebir tüm konuları görüşecek."

Aynı sistemi akıllı telefon ve tablet bilgisayarla da kullanabileceğini, bunu da uygulayacaklarını bildiren Tekin, sorunsuz iletişim için örgütlerin internet alt yapısını da güçlendireceklerini kaydetti.

Pilot bölge olarak Bursa'da başlattıkları sistemi kısa sürede 81 ilin tamamında yaygınlaştıracaklarının altını çizen Tekin, "81 ili yakinen izlemek istiyoruz. Biri sizi gözetliyor" dedi.

Tekin, İl Başkanı Metin Çelik'e, cumhurbaşkanı adayı olarak önerdikleri Ekmeleddin İhsanoğlu'na kentteki tepkileri sorması üzerine "Adayın tanınmaması yönünde bazı sıkıntılar var ancak bunların ilerleyen günlerde aşılacağını düşünüyoruz" yanıtını aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.