Hava Durumu

Ciddiyet şart!..

Hem Yeşil Beyazlılar’ı hem de Balıkesirspor’u çalıştıran ve şu anda Kocaeli Birlik’te teknik direktörlük görevini üstlenen İsmail Ertekin, yarınki maçı değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, Timsah’ın Bal-Kes’i ciddiye almaması durumunda sıkıntı yaşayacağını belirtirken, takımdaki kadro derinliğindeki soruna da değindi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 07:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 07:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ciddiyet şart!..
KAZANMAYA YAKIN

Balıkesirspor’a iki yılda büyük başarılar yaşatıp 39 yıl sonra Süper Lig’e çıkartan ancak bu sezon ortasında görevinden ayrılan başarılı Teknik Direktör İsmail Ertekin, Bursa Hakimiyet’e yarın saat 20.00’de oynanacak mücadeleyi değerlendirdi. Bursaspor ve Balıkesirspor arasında güç dengesinin çok fazla olduğunu belirten Ertekin, Yeşil Beyazlılar’ın kazanmaya daha yakın taraf olduğunu söyledi. 

BURSASPOR KALİTELİ

İsmail Ertekin; “Balıkesirspor son zamanlarda çok şanssız puanlar kaybetti. Kazanacakları karşılaşmalardan beraberlikle ayrıldı. Bursaspor oyun anlamında düşüş yaşamasına karşın daha kaliteli bir takım. Skoru her an değiştirebilecek oyunculara sahip. Ancak ciddiye almazlarsa puan kaybederler. Çünkü son haftalarda Balıkesirspor gerçekten iyi bir futbol ortaya koyuyor” dedi. 

KADRO DERİNLİĞİ YOK

Bursaspor’un son zamanlardaki düşüşüne de değinen İsmail Ertekin; “Dışarıdan görüşüm, belirli bir 11 olduğu ve sakat ve cezalı futbolcuların yerinin dolmasında sıkıntı yaşandığı yönünde. Açıkçası kadro derinliği çok da fazla değil” diye konuştu.

KONTRAYA DİKKAT

Balıkesirspor’un çok iyi kontratağa çıktığını belirten İsmail Ertekin; “Bursaspor’un buna dikkat etmesi gerekiyor. Çok adamla hücum yapıldığında hazırlıksız yakalanabilir” ifadesini kullandı. Tolgay ATAOKAY'ın haberi...

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.