Hava Durumu

Cihanspor lige tutundu

Yeşil Beyazlılar üstün oynadığını mücadeleyi kolay kazandı

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cihanspor lige tutundu

HABER: SAMET ZİNCİROĞULLARI

1. Amatör 1. Grup 17 hafta maçında Cihanspor, güçlü rakibi Yolörenspor'u Ercan Durak (3), Faruk Uysal (2) ve Ferhat Çakır'ın golleriyle 6-0 mağlup etti.

ERKEN GOLLER BULDU

Ligde küme düşme mücadelesi veren Cihanspor, 1. Amatör Küme 1. Grup 17 hafta karşılaşmasında Yolörenspor'u 6-0 gibi farklı skorla yendi ve ligin bitimine 1 maç kala kümede kalmayı garantiledi. Atıcılar-1 Sahasında oynanan karşılaşmaya rakibi karşısında istekli başlayan Cihanspor , 12. ve 18. dakikada Ercan Durak'ın golleriyle 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Bulduğu gollerden sonra ataklarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, 38. dakikada Ercan Durak'ın ayağından bir gol daha buldu ve soyunma odasına 3-0'lık skor üstünlüğü ile gitti.

ÜSTÜN OYUNUNU SÜRDÜRDÜ

İkinci yarıya da ligde 4. sırada bulunan rakibi karşısında hücumda pozisyonlar bularak başlayan Cihanspor, 52. dakikada Faruk Uysal'ın şık golüyle 4-0 öne geçti. Art arda pozisyonlar bulmaya devam eden Yeşil Beyazlılar, 62. dakikada Ferhat Çakır ve 82. dakikada Faruk Uysal ile 2 gol daha buldu ve karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Cihanspor bu sonuçla ligde kalmaya başardı. Şampiyonluğu Kemerçeşme Kanaryaspor'a kaptıran ve bu maçtan da sahadan puansız ayrılan Yolörenspor ise 26 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.