Hava Durumu

Cinlerim var diyerek tecavüz etti

Burdur ve Antalya’da ruhani güçleri olduğunu iddia ederek 3 kız kardeşe tecavüz ettiği iddiası ile 30 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan şahıs beraat etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinlerim var diyerek tecavüz etti

Antalya’da 6 Aralık 2001 günü meydana gelen olayda Kadir T. (22), ablası H.T. (28) ile birlikte yaşayan oto galericisi Osman A.’yı (41) tabanca ile 9 yerinden vurdu. Yaralanan Osman A. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Kadir T. “Osman A’nın cep telefonunda 3 ablama ait çıplak fotoğrafları görünce çılgına döndüm. Yatak odasında kendisine ait tabanca ile vurdum” dedi. Kadir T. tutuklanırken, kız kardeşler de Osman A.’dan “Cinleri olduğunu söyleyerek bize tecavüz etti” şikayetiyle davacı oldu. Osman A’nın H.T. ve G.T’ye (30) Burdur’da, diğer kız kardeş A.T’ye (25) de Antalya’da bir otel odasında tecavüz ettiği iddiasıyla 30 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Yargılama aşamasında Osman A’dan bir erkek bebek dünyaya getiren H.T. ile kardeşi G.T. davadan vazgeçti. Cumhuriyet Savcısı Eyüp Özdemir, önceki gün görülen son duruşmadaki mütalaasında sanık Osman A’nın kız kardeşlerle kendisinde büyü olduğunu söyleyerek cinsel ilişkiye girdiği ve şantaj yaptığına dair delil elde edilemediği için beraatına karar verilmesini talep etti.

'CİN TOPLAYARAK...'

Mahkeme heyeti, yargılama aşamasında ortağı T.B. ile öpüşürken fotoğrafları kendisine gösterildiğinde “Öpüşme şeyine girmiştik” ifadelerini kullanan Osman A’nın kız kardeşler G.T., H.T. ve A.T’ye tecavüz ettiğine dair somut bir delil bulunamadığı gerekçesi ile beraatına karar verdi. Kararın ardından Osman A., “Cin toplayarak kız kardeşleri kandırdığım iddia edildi. H.T’yi seviyordum. Bunu bilen ailesi, kızları kullanarak benden para sızdırmak istedi. Suçsuz olduğum ortaya çıktı. Şimdi tek isteğim H.T’den olan yakında doğum günü olacak olan oğlumu kucağıma almak. Bugüne kadar fotoğrafını bile görmediğim oğlumu bana bir kez göstersinler, onun için her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

'KANDIRIP TECAVÜZ ETTİ'

Burdur’da oto galericiliği yapan Osman A., 6 Aralık 2011 günü Antalya’daki evinde vuruldu. Kadir T., “Osman A’nın cep telefonunda 3 kız kardeşime ait çıplak görüntüleri görünce çılgına dönüp vurdum” diye ifade verdi. Kız kardeşler de “Osman A. cinleri olduğunu söyleyerek bizi kandırıp tecavüz etti” diyerek şikâyetçi olunca Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Osman A., kız kardeşlerden H.T. ile ilişkisi olduğunu, diğer iki kardeşle bir ilgisinin olmadığını, cep telefonunun ise Kadir T. tarafından kullanıldığını iddia etti. Bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Kadir T., yaralama suçundan 18 ay hapis cezası aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.