Hava Durumu

Cinsel ilişki görüntülerimizle tehdit etti

Bursa’da eski patronunun pompalı tüfekle öldürülmesi olayına karışan kardeşinin suçunu üstlendiği iddia edilen abla, ailece hakim karşısına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2013 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2013 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel ilişki görüntülerimizle tehdit etti

Müebbet hapsi istenen kadın sanık, “Kardeşimin benim yüzümden hapis yatmasını istemediğim için böyle bir şey yaptım” dedi.

Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “tasarlayarak adam öldürmek” suçundan müebbet hapisleri istenen tutuklu sanıklar H.O. (22), ablası A.O. (25), eniştesi M.T. (33) ile "cinayete azmettirdiği" iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen tutuksuz sanık baba H.O. (47), ilk kez hakim karşısına çıktı.

Yanında muhasebeci olarak çalıştığı maktul İlker Karan’ın kendisine ilaç verdikten sonra zorla ilişkiye girdiğini iddia eden tutuklu kadın sanık A.O., “Maktulden peşimi bırakmasını istedim ancak beni ilişkiye girerken çektiği görüntüleri babama göstermekle tehdit etti. Bir süre psikolojik tedavi gördükten sonra yanından ayrılıp başka bir yerde çalışmaya başladım. Beni sürekli tehdit ediyordu. Bir gün beni zorla aracına bindirdi ve vurmaya başladı.

Kendimi araçtan atmak istedim. Peşimi bırakacağını söyledi fakat bunu yapmadı. Karakola giderek şikayetçi olup koruma talebinde bulundum. Bir ay boyunca korkudan evden çıkamadım. Olay günü de evde uyuduğum sırada seslere uyandım. Dışarı çıktığımda tutuklu sanık kardeşim H.O.’yu maktulün arabasında gördüm. Maktul İlker’i sorduğumda, bana onun arka koltuktaki cesedini gösterdi. Aracı tenha bir yere çekti. Ben H.O.’yu, ‘Her şey benim yüzümden oldu. Sen eve git. Ben suçu üstleneceğim. Benim yüzümden ceza yatma’ diyerek eve gönderdim. Ardından polisi arayıp cinayet işlediğimi söyledim. Her şey benim yüzümden oldu. Kardeşimin benim yüzümden hapis yatmasını istemedim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.