Hava Durumu

Cinsel istismardan tutuklandı, serbest kalınca intihar etti

Aydın'ın Yenipazar İlçesi'nde, erkek çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandıktan 2.5 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 82 yaşındaki Yüksel Erden, 10 gün sonra av tüfeğini başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel istismardan tutuklandı, serbest kalınca intihar etti
Yenipazar'da yaşayan Yüksel Erden, bir ilköğretim okulunun sekizinci sınıf öğrencisi İ.T. adlı erkek çocuğuna iki yıldır aralıklarla cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı, 4 Nisan 2016'da çıkarıldığı mahkemece de tutuklandı. Suçlamayı reddeden ve emniyetteki ifadesinde, "Ben böyle bir şey yapmadım. İ.T.'nin ailesi benden para istedi. Ben çocukları severim" diyen sanık, 2.5 ay cezaevinde tutuldu. 

10 gün önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Yüksel Erden, dün gece başına dayadığı av tüfeğinin tetiğini çekti. Erden'den haber alamayan bir yakını, saat 02.00 sıralarında kontrol etmek için evine gidince cesedini buldu. Evin yan tarafında bulunan portakal bahçesinde intihar ettiği belirlenen Erden'in cesedi, yapılan inceleme sonrası morga kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Erden'in bir kız babası olduğu, eşini de bir süre önce yitirdiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.