Hava Durumu

Çıplak poz verdiği hayatı değişti

Genç kadın gençlik yılları bacaklarındaki izlerden dolayı adeta kabus gibi geçti. Modelliğe başladığında ise verdiği cesur pozlarla adeta hayatı değişti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıplak poz verdiği hayatı değişti

Utangaçlığından dolayı insanların ilgi odağı olmaktan nefret ederek büyeyen genç kadın, bu yaşına kadar neredeyse hiç fotoğraf çektirmedi.

Cilt hastalığı yüzünden bacaklarında izler meydana geldiği için özgüvenini iyice kaybeden kadın erotik fotoğrafçılık dünyasına model olarak adım atınca özgüvenini geri kazandı.

Arabistan'da doğan 26 yaşındaki Naomi Werrett, ergenlik döneminin ne kadar zor geçtiğini Daily Mail'e anlattı.

Ailesinin işi yüzünden 5 yılda 3 ülke değiştirdikten sonra 17 yaşında geldiği Yeni Zelanda'da hayatının değiştiğini söyledi.

Bacaklarındaki izlerden dolayı özgüvenini tamamen kaybeden Naomi, Instagram'da gördüğü vücuduyla mutlu insanlardan ilham aldı. 20 yaşında ilk kez çıplak poz verdi. Bir kere korkularıyla yüzleşince hayatı sonsuza dek değişti.

Yavaş yavaş özgüvenini geri kazanmaya başlayan Naomi, yıllarca özgüvensizliği yüzünden kendini mutsuz ettiğini söyledi.

Genç kadın Sylvia Gold ismini kullandığı Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla 50 bin takipçiyi geçti. Özgüvenini kaybetmiş insanlara ilham olmayı hedefleyen Naomi, hem erkeklerden hem de kadınlardan sayısız destek mesajı aldığını belirtiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.