Hava Durumu

Clouds Web ile web siteniz 5 dakikada hazır

İNAJANS’ın kolay ve ekonomik maliyetlerle web sitesi oluşturmak isteyenlere yönelik hizmeti Clouds Web ile 99TL'den başlayan fiyatlarla, sadece 5 dakika içerisinde web sitesi açmak mümkün. Üstelik lisans satın alırken ücretsiz olarak alan adı kaydı da gerçekleştirilebiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Clouds Web ile web siteniz 5 dakikada hazır
Bilişim sektöründe 10 yıldır var olan İNAJANS’ın markası Clouds Web, mobil uyumlu web sitesi ve son teknoloji HTML5 özelliği ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu birçok özelliğe sahip.

Clouds Web ile site oluşturmak için herhangi bir kodlama ve programlama bilgisine ihtiyaç duyulmuyor. Kullanıcı dostu arayüz sayesinde kurumsal veya kişisel web sitesi kolayca oluşturulup, yönetim paneli sayesinde yönetilebiliyor.



Clouds Web Kurucusu Mert Şener yeni hizmetler ile ilgili şunları söylüyor; “10 yıldır bilişim sektöründe edindiğimiz tecrübe sayesinde kullanımı kolay ve ekonomik bir web sitesi oluşturma servisi olan Clouds Web hizmetimiz ile birçok kullanıcı zahmetsizce web sitesi sahibi olabilir. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlara cevap veren Clouds Web’in en önemli özelliklerinden bir tanesi responsive, yani duyarlı yapısı sayesinde mobil cihazlarla uyumlu çalışıyor olması.”

Clouds Web ile oluşturulan web siteleri, responsive (duyarlı) tasarım alt yapısı sayesinde sadece bilgisayarlarda değil, cep telefonları, tabletler ve mobil cihazlarda da sorunsuz bir şekilde görüntülenebiliyor.

Clouds Web hizmetlerinden yararlanmak için www.clouds.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.