Hava Durumu

Çöp evde kedi avı

Bursa'da yaşlı bir kadının evine çöpleri ve kedileri doldurmasından rahatsız olan komşuların ihbarıyla harekete geçen belediye ekipleri, ağır koku nedeniyle içeri maskeyle girebildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çöp evde kedi avı
Eşyaların arasına saklanan kedileri yakalamak ise kolay olmadı.

Merkez Osmangazi ilçesi Hacıilyas Mahallesi Dinç Sokak'ta ikamet eden 65 yaşındaki Hikmet B., 5 yıl önce sokaktan topladığı atık eşyaları ve bulduğu kedileri evine getirmeye başladı. Giderek ağırlaşan kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri, evdeki kedilerin alınması için belediyeye haber verdi.

Sabah saatlerinde apartmana gelen ekipler, polis ve zabıta eşliğinde eve girmeye çalıştı. Yaşlı kadın kapıyı açmayınca çilingire haber verildi. Kapının açılmasıyla birlikte eve giren belediye yetkilisi, yoğun kokudan dolayı kendisini dışarı attı.

Maske takıp eve giren ekipler, gördükleri karşısında şaşkına döndü. Evdeki kediler odadan odaya koşarken, yavru kediler ise bir kutunun içerisinde bulundu. Ekipleri saatlerce uğraştıran 11 kediden ancak 5'i yakalanırken, diğer kediler de eşyaların arasına saklandı.

Saatler süren çalışma sonucunda evdeki kediler yakalanarak hayvan barınağına götürüldü. Yaşlı kadın akrabalarının yanına giderken, ekipler evi ilaçladı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.