Hava Durumu

Coştur bizi Timsahım

Sezona Başakşehir yenilgisi ile başlayan Bursaspor, bu akşam Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 19.45'te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2017 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2017 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Coştur bizi Timsahım

Bursa'da galibiyet sevinci yaşamaya hasret kalan taraftar, takımından 3 puan bekliyor

TİMSAH TELAFİ PEŞİNDE

Süper Lig'de perdeyi geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanında açan ve rakibine 1-0 yenilen Bursaspor sezonun ilk iç saha maçında bu kez Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Yeşil Beyazlılar ligin ilk haftasında Kasımpaşa'ya sahasında 3-1 kaybeden rakibi karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor. Daha önce 20.00'de başlayacağı açıklanan ancak TFF tarafından başlama saati 19.45'e çekilen mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Karşılaşma Bein Sports'dan naklen yayınlanacak.

ALANYASPOR'DA SESSİZLİK

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Başakşehir karşısında takımın sergilediği futboldan memnun olduğunu açıklamış, Aytemiz Alanyaspor karşısında da taraftarın desteğiyle sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini söylemişti. Turuncu Yeşillerde ise sessizlik hakim. Saffet Susiç'in öğrencileri Kasımpaşa karşısındaki iyi oyunun karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Bursaspor ise rakibini yenerek taraftarlarına sezonun ilk galibiyetini hediye etmenin hesapları içinde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.