Hava Durumu

Cristiano Ronaldo'nun sırrı ortaya çıktı! -200 derecelik...

İlerleyen yaşına rağmen dünya futboluna damga vuran Ronaldo'nun form sırları ortaya çıktı. -200 derecelik soğuk odaya giriyor, günde en az 1 saat yüzüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cristiano Ronaldo'nun sırrı ortaya çıktı! -200 derecelik...

Real Madrid tarihine adını altın harflerle yazdıran Cristiano Ronaldo, oldukça planlı ve düzenli program ile çalışıyor. İşini asla şansa bırakmayan 33 yaşındaki oyuncu, neredeyse 24 saatini bu işe adıyor.

Real Madrid ile adeta tarih yazan Cristiano Ronaldo, son Juventus maçıyla yine gündeme geldi. 3-1'lik dramatik maçta penaltı golüyle yarı final vizesini getiren Ronaldo, özellikle gol sevinci sonrası ön plana çıktı.

İNGİLİZLER HABERİNİ YAPTI

Portekizli futbolcu, golün ardından kaslarını sergilediği kutlamasıyla spor sağlığını ortaya koydu. Daily Mail Gazetesi de Ronaldo'nun sağlıklı ve sportif halini mercek altına aldı. 33 yaşına gelmesine rağmen halen güçlü ve düzgün fizikli olan tecrübeli oyuncunun sırlarının ne olduğu incelendi.

Maddeler halinde verilen bu sırlarda ilginç detaylar ortaya çıkıyor. İşte Cristiano Ronaldo'nun başarı sırları:

HER GÜN EN AZ 1 SAAT YÜZÜYOR

Ronaldo'nun en büyük gücü, evindeki yüzme havuzu. Her maç ve antrenman sonrası evine yaptırdığı özel yüzme havuzunda en az 1 saat yüzen Ronaldo, ardından soğuk bir duş alıyor. Ayrıca havuz içerisindeki özel bölümlerde su masajı yapıyor, kaslarını açıyor.

-200 DERECELİK ODAYA GİRİYOR

-Eksi 200 derecelik soğuk odaya giren Ronaldo, 3 dakika burada duruyor ve kan akışının düzgün işlemesini sağlıyor.

-Maç ve antrenmanlar sonrası sporcuların susuzluk yaşamasıyla alakalı Ronaldo yine programlı bir yol izliyor. Spor içecekleri ve suyu aynı oranda ve program dahilinde tüketiyor, vücudun su ihtiyacına göre farklı miktarlarda içiyor.

BUZ BANYOSU YAPIYOR

-Ronaldo, antrenmanlar ve maçlar sonrası gece saat kaç olursa olsun buz banyosu yapıyor, soğuk suda duş alıyor.

- Fiziksel çalışmalarını hiç aksatmayıp, antrenör kontrolünde ağırlık çalışmaları yapıyor.

50 BİN EURO HARCADI

Cristiano Ronaldo'nun özellikle vücudunu korumak ve kalori hesabını yapmak adına izlediği yollar dikkat çekiyor. Şekerlemeleri ve tatlıları çok seven Portekizli yıldız, bu dezavantajını farklı bir durumla avantaja çeviriyor.

Yüzme konusunda çok istekli olan ve evindeki havuzda sürekli yüzen Ronaldo, her boş gününde ya da maçlar sonrası evinde yüzüyor. Kapalı ve açık olmak üzere iki yüzme havuzuna sahip tecrübeli futbolcu, bütün bu ihtiyaçları için 50 bin euroluk bir harcama yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.