Hava Durumu

Daha iyi olacağız

TOFAŞ'ın, 7Days EuroCup'taki B Grubu ikinci maçında Arka Gdynia'yı 96-79 yendiği karşılaşmanın ardından Bursa ekibinin Başantrenörü Orhun Ene, çekişmeli geçen maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daha iyi olacağız

Geçtiğimiz gün EuroCup B Grubu ikinci maçında sahasında Arka Gdynia'yı 96-79'luk skorla mağlup eden Tofaş'ta Başantrenör Orhun Ene açıklamalarda bulundu. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi diyen tecrübeli çalıştırıcı, "İddialı kalabilmek için kazanmak önemliydi. Zor bir gruptayız. Bugün oynadığımız maçta bile 3 periyot zor geçti. 4. periyotta bir şekilde ritim bulduk ve kazandık. İlk yarı rakibimizin felsefesi çember altını savundular. İkinci yarı daha basit oyunlarla çözmeye çalıştık. 4. periyotta iyice ritmi yakaladık ve belli bir farka ulaştık" dedi.

Parkeden galibiyetle ayrılmanın önemli olduğunu söyleyen ancak zorlu bir grupta oldukları için her maçta en ciddi oyuncularını oynamaları gerektiğini belirten tecrübeli başantrenör Orhun Ene, "Tabiî ki mutluyuz ama bu maçtan ders çıkarmamız lazım. Öğrenmemiz gereken şeyler var. Sezon başında biz de bir şeyleri oturtmaya çalışıyoruz ama bunlar otururken kazanmak da önemli. Yeni yabancı oyuncularımız var ve onların birbirleri ile adapte olması için daha fazla karşılaşma oynamamız lazım. Daha iyi olacağız, bunun için de çalışacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Rakibe ayakkabı jesti

TOFAŞ'ın, Arka Gdynia'yı mağlup ederken mücadele ayrı bir hikayeye de sahne oldu. Polonya ekibinin seyahati sonrası başarılı oyuncuları Robert Upshaw'ın ayakkabılarının unutulduğu fark edilirken, TOFAŞ'ın genç oyuncusu Muhsin Yaşar'ın verdiği ayakkabıları giyen Upshaw, böylelikle maçta forma giyebildi ve sahanın en iyilerinden biri oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.