Hava Durumu

Daha iyi olmalıyız

Samet Aybaba yönetiminde ligin ilk yarısını 11'inci sırada tamamlayan Bursaspor ikinci yarının ilk antrenmanını Antalya'da gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar 10 gün sürecek Antalya kampında 3 hazırlık maçı oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daha iyi olmalıyız

YAĞMUR ALTINDA İDMAN

Bursaspor Antalya kampının startını verdi. Malatyaspor maçının ardından tatile çıkan Yeşil Beyazlılar dün saat 18.00'de 10 gün boyunca konaklayacağı otelde toplandı. Teknik direktör Samet Aybaba otelde oyuncularını karşılarken, onlardan kamp boyunca tüm antrenmanlarda performanslarını en üst noktaya çıkarmalarını istedi. Bursasporlu futbolcular kampın ilk çalışmasını da saat 20.00'de yoğun yağmur altında gerçekleştirdi.Tecrübeli ve gençlerden oluşan 32 kişilik kamp kadrosunda futbolcuların ilk antrenmanda hayli hırslı oldukları gözlendi.

GENÇLERE SAHİP ÇIKALIM

Teknik direktör Samet Aybaba saha içinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, önemli konulara değindi. Takımın tecrübelilerinden gençlere sahip çıkmalarını isteyen deneyimli çalıştırıcı, "Gençlerimize sahip çıkalım. Onları aramıza almaya çalışalım. Bu arkadaşlarımızdan birkaçı belki ikinci yarıda bizlerle birlikte olacak. Onların performansını ne kadar üste çıkarırsak o kadar iyi olur. Ligin ilkyarısında iyi bir futbol sergiledik. Şanssızlıklar yaşadık. İkinci yarıda her şeyin daha iyi olması için iyi futbolumuzu, perçinleyelim. Daha iyi mücadele edelim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.