Hava Durumu

Darısı Süper Lig'e!

Son Sivasspor maçında kadroda olmasına rağmen sakatlığı sebebiyle ısınmaya dahi çıkmayan tecrübeli forvet, önceki gün Fransa'da oynanan Bosna Hersek-Senegal maçında ilk 11'de görev aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Darısı Süper Lig'e!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ANTALYA İLE BAŞLA
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na hazırlanan Senegal, önceki akşam Fransa'nın Le Havre kentinde bulunan Stade Océane'da Bosna Hersek ile dostluk maçında karşı karşıya geldi. İki ekip de yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 0-0 eşitlikle biterken, Senegal'de Bursasporlu Moussa Sow ilk 11'de sahaya çıktı. Timsah'ın oynadığı son 7 resmi maçta sadece 67 dakika sahada kalabilen tecrübeli forvetin milli takımda ilk 11'de görev alması Bursaspor camiasında büyük şaşkınlık yarattı. Son Sivasspor maçında kadroda olmasına rağmen sakatlığı sebebiyle görev almayan ve Senegal Milli Takımı'na da tedavisine devam etmek üzere giden Sow'un bu gelişmeler üzerine hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçında artık Süper Lig'de de görev alması bekleniyor.

KATKI SAĞLAYAMADI
Devre arasında kiralık olarak Bursaspor'un kadrosuna katılan 32 yaşındaki forvet oyuncusu bugüne kadar bekleneni bir türlü veremedi. İlk olarak 16 Ocak'ta Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında 16 dakika forma giyen Sow, ardından ise Süper Lig'de Başakşehir maçına ilk 11'de başladı ancak sahada kaldığı 62 dakikada etkili olmadı. Tecrübeli forvet oyuncusu Aytemiz Alanyaspor maçına da ilk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalırken skora katkı sağlayamadı. Sow daha sonra oynanan Beşiktaş, Akhisarspor, Yeni Malatyaspor ve Galatasaray maçlarını sakatlığı sebebiyle kaçırdı. Kayserispor karşısında 22, Osmanlıspor mücadelesinde ise 45 dakika görev alan 32 yaşındaki futbolcu son Sivasspor müsabakasında kadroda olmasına rağmen yine sakatlığı sebebiyle görev almadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.