Hava Durumu

Dayakçı kocaya linç

Bolu'da, dini nikah kıyarak evlenen ve bir süre sonra boşanmak isteyen bedensel engelli kadın, kocasından dayak yiyerek hastanelik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2012 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2012 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dayakçı kocaya linç
İddiaya göre, Hüseyin D. (53) ile Naime N. (54) internette tanıştılar daha sonra evlilik kararı aldılar. Bunun üzerine hemen dini nikah kıyan iki sevgili evlenerek dünya evine girdi. Ancak şiddetli geçimsizlik yüzünden koca Hüseyin D. boşanmak istedi. Bedensel engelli eşi Naime N. ise buna itiraz etti.

Karısının boşanma isteğine itiraz etmesi üzerine sinirlenen koca, bedensel engelli kadını tokatladı. Eşinden şiddet gören kadın yine de boşanmaktan vazgeçmedi. Hüseyin D. bu kez bıçakla eşini boşanması için tehdit etti. Kadını bırakan Hüseyin D. daha sonra altınları almak için odaya gitti. Bu durumu fırsat bilen kadın evin kapısına çıkarak komşularından ve polisten yardım istedi. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Kocasından dayak yediği iddia edilen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hüseyin D. ise polis otosuna bindirildi. Bu sırada öfkeli komşular polis otosunda oturan Hüseyin D.'yi yaka paça araçtan indirmeye kalktı. Çılgına dönen kadınları polisler güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Ancak öfke dinmeyince polisler adamı hızla mahalleden uzaklaştırdı.

Bedensel engelli kadın hastanede tedavi altına alındı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.