Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Baykal suskunluğunu bozdu... Gereğini yaparız

“Yeniden genel başkanlığa dönmeniz mümkün mü?” sorusunu yanıtlayan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Siyaset, ülke sürekli değişim yaşanan bir alandır. Ne olacağını bilemeyiz. Siyasetin içinde daima bir sürpriz, bilinmezlik vardır. O bilinmezlik ne zaman ortaya çıkar, nasıl ortaya çıkar kimse bilemez” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2014 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Baykal suskunluğunu bozdu... Gereğini yaparız
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kanal D’de yayımlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programının konuğu oldu. Uzun süredir televizyon programına katılmayan Baykal, Abbas Güçlü ve vatandaşlardan gelen video soruları yanıtladı. Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baykal, programın son bölümünde, “CHP’de değişim olur mu? Baykal’ın yeniden genel başkanlığa dönmesi mümkün mü?” sorusuna ucu açık bir yanıt verdi.

''GEREĞİNİ YAPARIZ''

Baykal, “Siyaset, ülke sürekli değişim yaşanan bir alandır. Ne olacağını bilemeyiz. Siyasetin içinde daima bir sürpriz, bilinmezlik vardır. O bilinmezlik ne zaman ortaya çıkar, nasıl ortaya çıkar kimse bilemez. Bir bakarsın CHP büyük bir başarı gerçekleştirebilir. Bu Türkiye’de çok önemli değişimlere yol açar. Bir bakarsın CHP, şu andaki tahminleri, temennileri bırakarak söylüyorum; şartlar nasıl gelişir, ne olur bilemeyiz. Bir değişim olmayacağı kanaati netlik kazanır, ona göre bir süreç işler şimdiden bekleyiş ve varsayımları koyarak ona göre yürümek doğru değil. Seçmen olarak, politikacı olarak, partiler olarak, yöneticiler olarak görevimizi yapalım sonra ülkenin şartları hepimize ne yapmamız gerektiğini söyler bunun gereği de yapılır” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.