Hava Durumu

Deniz patlıcanı çıkarmak için daldı, canından oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesinde, deniz patlıcanı toplamak için dalış yapan Murat İnan (60), 30 metre derinlikte vurgun yiyerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz patlıcanı çıkarmak için daldı, canından oldu

Samsundan bir ay önce 4 arkadaşıyla birlikte Balıkesirin Ayvalık ilçesinin Altınova Mahallesine gelen balıkçı Murat İnan, Turay Akbulut isimli balıkçıya ait 'Akdemir 1' adlı tekneyle Altınova Limanından bugün saat 13.00 sıralarında denize açıldı. Deniz patlıcanıçıkarmak için 30 metre derinliğe kompresörle dalış gerçekleştirdi. Vurgun yiyen İnan, halat vasıtasıyla yukarıdaki arkadaşlarına uyarı verdi. Teknedeki arkadaşları tarafından su yüzüne baygın halde çıkarılan İnan, hemen Altınova Limanına getirildi. Ancak burada hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekibi, İnanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ayvalık Cumhuriyet Savcısı'nın, teknede inceleme yapmasından sonra Ayvalık Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan Murat İnanın cenazesi, ardından otopsi için BursaAdli Tıp Kurumuna gönderildi.

Hayatını kaybeden İnanın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Murat İnan ile aynı teknede bulunan arkadaşları ise olayla ilgili olarak Altınova İskele JandarmaKomutanlığında ifade veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.