Hava Durumu

Deniz Yılmaz'a af çıktı!

Yeşil Beyazlı yönetim bir süre önce kadro dışı bıraktığı Deniz Yılmaz'ı ikinci kez affetti. Başkan Ali Ay, "Deniz'i hocamız Le Guen affettirdi. Bana da affetmek düştü" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Yılmaz'a af çıktı!

Bursaspor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz, Teknik Direktör Le Guen'in talebi doğrultusunda affedilerek Avusturya kampına dahil edildi. İlk etap çalışmalarında Özlüce Tesisleri'nde tek başına çalışan Deniz Yılmaz, önceki gün Fransız teknik adam ile bir görüşme yaptı. Görüşmede, Deniz Yılmaz yaşadığı sıkıntıları anlatırken, Le Guen yönetimden golcü oyuncunun kamp kadrosuna dahil edilmesini istedi.

LE GUEN TALEP ETTİ

Bursaspor, 12 gün sürecek Avusturya kampında toplam 5 hazırlık maçı oynayacak. Yeşil Beyazlılar ilk maçta bugün İngiliz temsilcisi Leeds United ile karşılaşacak. Sterzing'deki mücadele TSİ 19.00'da başlayacak. Bursaspor kamptaki ikinci hazırlık maçında ise yarın TSİ 17.00'de Avusturya'nın Ingostadt takımıyla Angebang'da karşılaşacak. 25 Temmuz'da İtalyan Sudtirol, 27 Temmuz'da da TSİ 18.00'de Bundesliga ekiplerinden Schalke ile oynayacak Yeşil Beyazlılar, 20 ya da 22 Temmuz'da bir hazırlık maçı daha yapacak. Bu rakibin aynı bölgede kamp yapan Göztepe olma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.