Hava Durumu

Denizleri aş da gel kurbanın olayım

Eksik kadrosuna rağmen Trabzonspor karşısında hayati bir maça çıkacak Bursaspor, zirve takibinden kopmama hedefiyle deplasmandan 3 puan çıkarmanın peşinde. Saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Maç Beins Sports1'den yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Denizleri aş da gel kurbanın olayım

Süper Lig'de bu akşam nefeslerin tutulacağı bir maç oynanacak. Bursaspor deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak. 7 maçlık yenilmezlik serisi geçen haftaki 1-0'lık Fenerbahçe mağlubiyeti ile bozulan Yeşil Beyazlılar Karadeniz'de yara sarma amacında. Teknik direktör Paul Le Guen bu akşam zor bir mücadelenin kendilerini beklediğini söylerken, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta güçlük çekiyor. Fransız teknik adam buna karşın sahaya ilk 11'de süreceği oyuncularına güven aşılamaya çalışıyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.30'da başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Mücadele Bein Sports1'den ekranlara gelecek.

Ersun Yanal'ın gönderilip Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğe getirilmesiyle çıkışa geçen Trabzonspor, Bursaspor maçına hayati önem veriyor. Bordo Mavili ekibin teknik patronu Rıza Çalımbay, ligdeki konumları açısından bu mücadeleyi kader maçı olarak gördüklerini açıkladı. Kritik mücadele öncesi Trabzonspor 25 puan ile 7. sırada yer alırken, Bursaspor ise 24 puan ile 8. sırada bulunuyor. Bursaspor rakibini deplasmanda yenerse klasmanda öne geçme fırsatını elde edecek. Yenilmesi durumunda aradaki puan farkı açılacak. Yeşil Beyazlılar Trabzonspor karşısında hem deplasmanda 3'üncü galibiyetini almayı hem de zirveyle puan farkını kapatmayı amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.