Hava Durumu

Dev maçta gülen taraf Chelsea

Premier Ligin ikinci haftasında sahasında Arsenal'i konuk eden Chelsea 2-0 öne geçtiği maçta 4 dakikada gelen 2 Arsenal golüne engel olamadı. Chelsea'ye galibiyeti getiren gol Marcos Alonso'dan geldi ve Sarri'nin takımı sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev maçta gülen taraf Chelsea

İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Chelsea ile Arsenal karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'te oynanan mücadeleyi ev sahibi Chelsea, 3-2'lik skorla kazandı.

Chelsea, 9. dakikada Marcos Alonso'nun asisti ve Pedro'nun altıpas içinde net vuruşuyla 1-0 öne geçti. 20. dakikada bu kez Alvaro Morata, savunmanın arkasına sarktı, karşı karşıya pozisyonda savunmacıya rağmen hata yapmadı ve farkı 2'ye çıkardı.

ARSENAL, 4DAKİKADA 2 GOL BULDU

Arsenal, 2-0'dan sonra Chelsea kalesini abluka altına aldı. Arka arkaya gelen pozisyonların ardından Henrikh Mkhitaryan, ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla 37'de farkı 1'e indirdi. 41'de Alex Iwobi, Mkhitaryan'ın asistiyle eşitliği sağladı. Chelsea'nin 2-2 sonrası oyun disiplininden kopması sonucu Arsenal yine pozisyonlar buldu, en netinde Pierre-Emerick Aubameyang altıpas içinden topu dışarı vurdu.

Oldukça çekişmeli geçen ikinci yarıda kazananı belirleyen Marcos Alonso oldu. 81. dakikada Eden Hazard'ın pasında fileleri bulan Marcos Alonso, takımına 3 puanı kazandırdı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 68'de oyundan alındı ve yerini Aaron Ramsey'e bıraktı.

SARRI 2'DE 2 YAPTI, EMERY PUANLA TANIŞAMADI

Chelsea, bu sonuçla birlikte Maurizio Sarri idaresinde 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya yükseltti. Arsenal ise Unai Emery döneminde henüz puanla tanışamadı.

Chelsea, gelecek hafta Newcastle deplasmanına gidecek. Arsenal ise sahasında West Ham'ı ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.