Hava Durumu

Dev otopark trafiği rahatlatacak

Osmangazi Belediyesi, mega katlı otoparklarla şehrin trafik yükünü hafifletiyor. Aktarhüsam Mahallesi’nde temel aşamasına gelen 365 araç kapasiteli otopark, bölgede büyük rahatlama sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2012 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2012 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev otopark trafiği rahatlatacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Başkan Mahallemizde” projesi kapsamında mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu hafta Aktarhüsam, Hocahasan, Şahabettinpaşa ve Ahmetpaşa mahallelerini adım adım gezen Başkan Dündar, vatandaşları dinledi. Mahalle sakinlerinden ve muhtarlardan ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Başkan Dündar, Bursa’nın merkezinde yer alan bu 4 mahallenin belediyenin projeleri ile sıkıntılarının bir bir aşıldığını kaydetti.

Aktarhüsam Katlı Otoparkı’nın bu bölgedeki otopark ve trafik meselesini çözeceğine dikkati çeken Başkan Dündar, mahalle halkının park ve yeşil alan taleplerine de olumlu cevap verdi. Dündar, “Osmangazi’de vatandaşımızın ne ihtiyacı varsa karşılamaya, sorunlarını ortadan kaldırmaya karalıyız. Bu kararlılıkla hizmet üretmeye ve vatandaşımızı rahatlatmaya devam ediyoruz. Aktarhüsam, Hocahasan, Şahabettinpaşa ve Ahmetpaşa mahalleleri, Bursa’nın merkezinde yoğunluk yaşanan bölgeler. Bu mahallelerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mahallelerimiz yatırım ve hizmetlerimizle her geçen gün daha yaşanabilir merkezlere dönüşüyor” dedi.

Ziyaret ettiği her mahallede, her sokakta büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan Mustafa Dündar, halkın ilgisine ve sevgisine layık olmak için var güçleri ile hizmet ettiklerini ve bundan sonrada böyle devam edeceklerini kaydetti.

Hoca Hasan Camii bahçesinin altına inşa edilen 250 metrekare alana sahip çok amaçlı tesis bünyesinde; çay ocağı, tuvalet, dernek odası, gasilhane, abdest alma birimi gibi mahallede ihtiyaç duyulan bir çok hizmetin karşılandığını anlatan Şahabettinpaşa Camii’inde yeniden düzenlenerek bahçesinin daha kullanışlı bir hale getirildiğini kaydetti. 4 mahallede asfalt ve kaldırım çalışmalarının da yapılarak sokakların ihtiyaca cevap verecek hale getirildiğini ifade eden Başkan Dündar, bölgede 10 parkın da tadilattan geçirilerek yenilendiğini sözlerine ekledi.

Mahalle ziyaretine başkan yardımcıları ve ilgili birim bürokratlarının yanı sıra muhtarlar da katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.