Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev parka yine talip yok

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "en büyük hayalim" dediği projelerden biri olan Ankapark için bugün üçüncü kez ihale düzenlendi. Dev park için teklif veren olmayınca ihale bir kez daha ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev parka yine talip yok

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne 29 yıllığına tahsis edilen Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark için bugün üçüncü kez ihale düzenlendi. Dev parkı kiralamak için teklif veren olmayınca ihale 2 Ağustos'a ertelendi.

Ankara'nın turizmine katkı sağlaması amacıyla yapımına 2013 yılında başlanan Ankapark için ilk ihale 14 Haziran'da, ikinci ihale ise 28 Haziran'da düzenlenmişti. İlk ihale, katılan olmadığı için ertelenirken, ikinci ihale ise tek teklif veren Azeri firmanın dosyasındaki eksiklik nedeniyle iptal edilmişti.

2 AĞUSTOS'TA 4'NCÜ KEZ İHALE YAPILACAK

Parkın işletmeye verilmesi için üçüncü ihale bugün saat 14.00'te Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 18. katında bulunan Encümen Salonu'nda yapıldı. Parkın işletmesi için bu kez teklif veren olmadı. İhale 2 Ağustos'a ertelendi. Ankapark alanının işletilmesi için muhammen bedel 765 milyon 600 bin lira, geçici teminat da 22 milyon 968 bin lira olarak belirlenmişti. İhaleye katılmak isteyenler için 5 bin TL karşılığında şartname almak zorunluluğu bulunuyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.