Hava Durumu

Dikkat çeken ziyaret!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2018 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2018 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dikkat çeken ziyaret!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın salı günkü grup toplantısında AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Özhaseki'yi açıklamasının ardından Başkent Ankara'da yerel seçim hareketliliği başladı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yı ziyaret etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi binasındaki ziyarette AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da yer aldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tuna ve Özhaseki'nin Ankara ile ilgili ve 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler üzerine görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Özhaseki ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yerel seçimlere bir ve bütün şekilde hazırlanıyoruz. Ankara'yı hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.