Hava Durumu

Dinç Spor iddialı

Yeni sezon öncesi yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü'nün Başkanı Erkan Altıntaş, "Ligde kalıcı olacak bir kadro kurup, ilk 4 takım arasında yer almak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 07:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 07:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dinç Spor iddialı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü, 2017-2018 sezonu kadro çalışmalarının startını verdi. Takımın başına antrenör Erdal Kaynak'ı getiren Bursa temsilcisi, ilk olarak iç transferde başarılı oyuncuları Kübra Ercan ve Ecem Sevilmiş ile yeniden anlaşma sağladı.

Dinçspor, dış transferde de Kastamonu Belediyespor'dan Cumhuriye Hodzic, Üsküdar'dan Buket Yılmaz, Eskişehirspor'dan kaleci Fatma Ay ve sağ kanat oyuncusu Esra Önal, Adana Şakir Paşa'dan Ukraynalı milli oyuncu Anastasiya Kalayda ve Seda Yörükler, Makedonya milli oyuncu Moni Janeska, Aksaray'dan milli oyuncu İlke Şen'i renklerine kattı.

KALICI OLACAĞIZ

Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş ise ligde kalıcı olacak bir kadro kurmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Süper Lig'de de zirveyi zorlamak istediklerini dile getiren Altıntaş, "Bu hedefimize ulaşamasak bile ilk 4 içinde olmak istiyoruz. Ligde kalıcı olacağımıza kesin gözüyle bakıyoruz. Hentbolu sevdirmek ve hem Mudanya'yı hem de Bursa'yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okullardaki öğrencilerimizi Dinçspor altyapısına kattık. Hem transferler, hem de kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla başarılı olup hentbolu ilçemize sevdireceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.